zaterdag 12 april 2014

Fanfiction #1

Hoi!
Vandaag heb ik voor jullie de eerste fanfiction! Wil je weten voor wie hij is? Lees dan snel verder!
Wil jij kans maken op een fanfiction, tweet mij dan even je favoriete Youtuber(s) (het liefst Nederlandse) en de plaats waar je ze wil ontmoeten!


De eerste fanfiction is voor... RHODÉ!
Rhodé wil graag Kelvin & Peter ontmoeten op haar school, en dat gaat vandaag gebeuren!

Het is maandagochtend en Rhodé heeft geen zin om naar school te gaan. Ze heeft een doedag, maar ze weet nog niet wat ze gaat doen, dat krijgt ze pas op school te horen. Wat ze niet weet, is dat er een filmworkshop op haar school wordt gegeven, door Kelvin en Peter! Rhodé gaat toch maar naar school en trekt toevallig haar Cinemates t-shirt aan. Ze fietst alleen naar school, door de regen. Wat een rot dag! denkt Rhodé. Eenmaal op school aangekomen is ze nieuwsgierig wat ze gaat doen. Ze gaat de kantine binnen en wacht op haar vriendinnen. Als haar vriendinnen er zijn begint er een docent te praten. De docent zegt: "Vandaag krijgen jullie een filmworkshop, van twee bekende Youtubers uit Amsterdam." Rhodé schrikt. Komen er echt Youtubers op haar school? En wie komen er? De klas van Rhodé mag als eerste naar het lokaal waar de workshop wordt gegeven. Als Rhodé binnenkomt schrikt ze zich kapot. "OMG DAT ZIJN KELVIN EN PETER." gilt ze. Haar vriendinnen snappen haar niet, dus Rhodé wordt raar aangekeken, maar ze trekt zich er niks van aan. Ze rent naar Kelvin en Peter toe en ze knuffelt ze, niks kan haar dag nog verpesten denkt Rhodé. Dan begint de filmworkshop. Een uur later is de workshop afgelopen, maar Rhodé praat nog met Kelvin en Peter. Ze praten en ze praten… De school gaat bijna sluiten en nog steeds praten ze. Als de conciërge binnenkomt en zegt dat de school gaat sluiten vraagt Kelvin: "Wil je een keer met ons een video opnemen?" Peter zegt: "Je bent een leuk en aardig meisje, en je past perfect in een Cinemates video!" Rhodé stottert: "Ja ja ja, heel graag!!!" "Mooi!" antwoorden Kelvin en Peter.

De dag van de opname van de Cinemates video…

"Rhodé? Rhodé???" schreeuwt Rhodé's moeder. "MAM! LAAT ME SLAPEN!" antwoordt Rhodé. "Maar vandaag heb je de opnames van Cinemates!!!" "OH JA DANKJEWEL MAM!" Rhodé springt haar bed uit en trekt dansend haar kleren aan.
Als ze aankomt op de plek is er nog helemaal niemand, dus ze wacht nog even. Opeens hoort ze "Surprise!". Kelvin en Peter hadden helemaal geen opnames vandaag…. Maar een surprise party voor haar! Met heel veel andere Youtubers en ook fanaccounts!

"Dit is de beste dag uit heel mijn leven!" zegt Rhodé.

THE END!

Wil jij nou de volgende fanfiction?
Tweet mij dan even je favoriete Youtuber(s) en een (originele) plaats waar je hij/zij/hun wil ontmoeten!

Liefs!
Jasmijn


1 opmerking:

  1. Aaaaaawhh wat lief ♥♥♥ Echt superleuk, ik moest heel hard lachen haha :) Zo origineel en lief van je ♥

    BeantwoordenVerwijderen